NIKO SE VRATIO NA TRAVNJAK / Povratak Kranjčara uz asistenciju

Image

Niko Kranjčar nakon dvije utakmice pauziranja zbog ozljede, vratio se u nedjelju na teren i bio ključ pobjede Portsmoutha nad Blackburnom.

30.11.2008.
18:45
VOYO logo

Nakon oporavka od ozljede desnog gležnja u sastav Portsmoutha se vratio hrvatski nogometaš Niko Kranjčar i bio ključ pobjede svoje momčadi protiv Blackburna 3-2.

Sve konkretno se u tom ogledu dogodilo u drugom poluvremenu kada je u igru ušao Niko Kranjčar (u 46. je zamijenio na terenu Glena Littlea). Akcije Portsmoutha su od tog trenutka postale smislenije, a Kranjčar je bio i asistent kod drugog pogotka domaćina kada je Defoe povisio na 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham je bez Luke Modrića, ali s Vedranom Ćorlukom u sastavu svih 90 minuta, poražen na svom terenu od Evertona 1-0. Bio je to tek drugi poraz Harryja Redknappa otkad je došao na klupu londonskog kluba.

U derbiju kola. Arsenal je na gostovanju pobijedio Chelsea 2:1. Domaćina je slomio Nizozemac Robin van Persie u samo tri minute drugog poluvremena. Dva inspirativna trenutka je imao Van Persie (59. i 62. minuta) kada je prevario kompletnu obranu Chelseaja, kao i vratara Petra Čecha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo