I vračara na našoj strani / Povijest ukazuje na veliki uspjeh Vatrenih u Brazilu!

Kakve veze imaju Conchita Wurts, Severina, Real Madrid i frizura Luke Modrića. Nećemo vas dalje zbunjivati, samo ćemo vam ukazati na frazu 'povijest se ponavlja.' Ukoliko je ta fraza dosta istinita i ako u kontekst navedemo nabrojene stvari, moguće je da 'Vatrene' ovog ljeta očekuju veliki uspjesi u Brazilu.

4.6.2014.
18:25
VOYO logo

'Vatreni' su stigli u Praia do Forte! Nakon policijske pratnje na aerodromu uz čije su rotirke stigli u resort Tivoli, dočekala ih je ugodna dobrodošlica uz kokosovo mlijeko i naočite Brazilke. A dok se dečki aklimatiziraju u svom novom domu, u Hrvatskoj se rasklapa o tome što je zajedničko 'Vatrenima' iz 1998. i 2014.!

Za početak i jedna i druga bile su godine Mundijala. A zbog svih sličnosti dviju godina, poželimo povjerovati da će generacija 2014. ponoviti brončani uspjeh legendarne generacije iz 98'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1998. na Eurosongu je pobijedila Dana International. Sličan šok, barem za dušebrižnike i konzervativce, dogodio se i ove godine kada je najboljom pjesmom Europe proglašena Rise like a PhoenixConchite Wurst. Zašto šok? Pa zato što je Conchita zapravo muškarac, kao što je to tada bila i Dana International.

Što se tiče Severine, još se sjećamo čuvene Djevojke sa sela, koja te 98' nije silazila s usana hrvatskih reprezentativaca, čime je postala neslužbena himna prvenstva u Francuskoj. I ove je godine karizmatična Splićanka otpjevala nekoliko stihova u svrhu podrške našim dečkima, i nazvala je jednostavnim imenom - Brazil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije 16 godina, baš kao i ove 2014., pehar Lige prvaka otišao je u ruke Real Madrida. a za titulu prvaka Europe ove je godine između ostalih, uvelike zaslužan i naš Luka Modrić, koji je koncem sezone neočekivano odlučio promijeniti frizuru, baš kao i Zvone Boban prije Francuske, kada je na njegovom potiljku osvanula izbrijana desetka.

Nadalje, Brazil je bio taj koji je prije 16 godina igrao prvu utakmicu prvenstva, a ove godine Mundijal će također biti otvoren brazilskom sambom, i to na njihovom tlu – protiv Hrvatske!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Mogu reći da će Francuzi biti jedno veliko iznenađenje, ali nisam rekla ni pozitivno ni negativno'', rekla je vračara Vera Čudina. Francuska je naime, tada osvojila prvenstvo, što bi moglo značiti da će ove godine trijumfirati domaćin Brazil, kao što je 98' na domaćem terenu svjetski prvak postala Francuska.

''Naši dečki su pripremljeni, u izvrsnom su izdanju i utakmica sa Brazilom će biti jako interesantna'', dodala je Čudina i tako dodala dodatni začin na već ionako nestrpljivo iščekivano otvaranje prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo