ISPUNILA ŽIVOTNI SAN / Postala nadahnuće milijunima: Ovoj djevojci se poklonio i 'King James'

Image
Foto: NCAA

Lauren Hill ima tumor na mozgu, a liječnici smatraju kako joj je preostalo još samo nekoliko mjeseci života. No, svoj životni san je ispunila...

4.11.2014.
10:09
NCAA
VOYO logo

LaurenHill, studentici fakulteta Mount St. Joseph u Cincinnatiju, nedavno je dijagnosticiran tumor mozga, a liječnici smatraju kako joj je preostalo još samo nekoliko mjeseci života.

No, uznemirujuće vijesti nisu ovoj 19-godišnjakinji stale na put da ostvari svoj životni san. Lauren je oduvijek htjela nastupiti u sveučilišnoj košarkaškoj utakmici, a njezina želja ispunila se u nedjelju navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekipa Mount St. Josepha trebala je NCAA sezonu otvoriti 15. studenog, no čelni ljudi sveučilišta uspjeli su uvjeriti Savez da njihovu uvodnu utakmicu protiv Hirama odigraju dva tjedna ranije. Naravno, sve kako bi Lauren mogla istrčati na parket dvorane Cintas.

Lauren je odjenula dres s brojem 22, a doživjela je ovacije tribina kada se na parketu pojavila u prvoj petorci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon podbacivanja domaće košarkašice složile su idealnu akciju za svoju bolesnu suigračicu koja je neumoljivo realizirala polaganje što je izazvalo eksploziju emocija u dvorani.

Dirljiva priča ubrzo je postala vijest dana u SAD-u, a između ostalih divljenje je izrazio i ponajbolji košarkaš današnjice - LeBronJames.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ti si jednostavno nevjerojatna Lauren Hill!!! Hvala ti što si me inspirirala i dat ću sve od sebe kako bih te dostigao! Čestitam!", napisao je je 'King James' na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo