Glavom pogodio vratnicu / Poraz PSV-a, teška ozljeda Tytona

Image
Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL

Poljski vratar je stradao u 89. minuti kada je prilikom obrane glavom pogodio u vratnicu. Na trenutak je ostao bez svijesti, a zbog straha da je ozlijedio kralježnicu imobiliziran je i po njega je stigla hitna pomoć.

27.10.2013.
15:25
Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Suparnik zagrebačkog Dinama u skupini Europske lige PSV Eindhoven poražen je na gostovanju kod Rode 1-2 u susretu 11. kola nizozemskog prvenstva, a susret je obilježila teška ozljeda vratara PSV-a Przemyslawa Tytona.

Poljski vratar je stradao u 89. minuti kada je prilikom obrane glavom pogodio u vratnicu. Na trenutak je ostao bez svijesti, a zbog straha da je ozlijedio kralježnicu imobiliziran je i po njega je stigla hitna pomoć. Prekid je trajao više od deset minuta nakon čega je utakmica privedena kraju. Tyton je već drugi vratar PSV-a koji se ozlijedio nakon Jeroena Zoeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSV je stigao do vodstva u 9. minuti golom Tima Matavža, no Roda je uspjela okrenuti rezultat golovima Marka-Jana Fledderusa (68) i Krisztiana Nemetha (85). Domaćinu je put do pobjede olakšalo isključenje Memphisa Depaya u 72. minuti.

Na ljestvici vodi Twente sa 19 bodova koliko ima i Ajax. PEC Zwolle i PSV imaju po 18 bodova, a zatim slijede Feyenoord, Vitesse i Groningen sa po 17 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo i PSV su u četvrtak odigrali bez pogodaka, a 7. studenog slijedi njihov novi dvoboj u Eindhovenu.

"Zadovoljan sam našom igrom u drugom poluvremenu, posebno nakon što smo odigrali slabih prvih 45 minuta. Tu smo ostavili protivniku previše prostora i Dinamo je to znao iskoristiti te stvarati prilike. Nismo bili čvrsti u dvobojima, prelako smo ostajali bez lopte i nismo mogli kontrolirati igru. U drugom dijelu zaigrali smo nešto bolje, no bez obzira na to nismo kreirali niti jednu pravu priliku stoga sam jako zadovoljan ovim bodom", rekao je trener PSV-a Phillip Cocu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo