OPERACIJA KOKAIN / Policija uhitila jedanaest osoba iz nogometnog miljea

Image

Akciju provode agenti Odjela za droge i organizirani kriminal iz Madrida i Valencije, koji su u njenom tijeku otkrili 600 kg kokaina.

26.2.2009.
8:14
VOYO logo

Dvoje nogometnih menadžera s Fifinom licenom, Zoran Matijević i supruga mu Magdalena Subotić, te i nogometaš Rayo Vallecana Carlos De la Vega obuhvaćeni su policijskom istragom o dilanju kokaina u Španjolskoj. Operaciju provode agenti Odjela za droge i organizirani kriminal iz Madrida i Valencije, koji su u njenom tijeku otkrili 600 kg kokaina.

Osim njih u mrežu je uhvaćeno još osam osoba, od kojih i neki bivši igrači madridskog Atletica i trećeligaša Poli Ejida, čiji identitet nije poznat. Pojavile su se informacije da je i Srbin Zoran Vekić, jedan od najjačih menadžera iz bivše Jugoslavije u Španjolskoj, također priveden. Tu je vijest plasirala novinska agencija EFE, ali se medijima javio isprepadani Vekić izjavivši da ga policija uopće nije kontaktirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad su me počeli zvati znanci, zapanjio sam se pa sam nazvao policiju da vidim o čemu se radi. I rekli su mi da nemaju ništa protiv mene te da nisam pod istragom", rekao je Vekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo