NIJE VIŠE MOGAO NASTAVITI /

Pogledajte rastanak Prosinečkog sa Zvezdom u suzama!

'Ovo je moja odluka, ne mogu više. Osjećam da više ne mogu nastaviti. Ja sam godinu i pol dana radio pošteno i najbolje što sam mogao. Je li to dovoljno ili nije dovoljno, već će netko dati svoj sud o tome', rekao je 'Žuti' na oproštaju od Marakane.

20.8.2012.
17:37
VOYO logo

Dosadašnji trener beogradskog nogometnog kluba Crvena zvezda, Robert Prosinečki podnio je u ponedjeljak ostavku na tu funkciju.

Poslije utakmice s jednim od gradskih rivala, Radom, koja je završila neriješeno iako su "crveno-beli" igrali na svom terenu i imali igrača više, Prosinečki je imao neugodan razgovor s članovima uprave kluba, a jutarnji trening u ponedeljak odgledao je sa strane, javio je u ponedjeljak B92.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prosinečki je poslije razgovora s upravom kluba rekao da je odluka o ostavci samo njegova, a potom je novinarima na izvanrednoj konferenciji dodatno objasnio razloge.

"Kao što sam bio nevjerojatno sretan kada samo dolazio, sada mi je strašno žao što odlazim. Razgovarao sam sada s predsjednikom kluba, ljudima iz uprave i sporazumno smo riješili svu papirologiju te sve što ide u to. Jeb***, ne znam više što da vam kažem, nisam više šef stručnog štaba", počeo je Prosinečki.

"Ovo je moja odluka, ne mogu više. Osjećam da više ne mogu nastaviti. Ne bojim se ništa reći, sve što govorim, govorim vam iz srca. Znači u ovoj atmosferi velikog pritiska u kojem Crvena zvezda mora stalno pobjeđivati jer je to veliki klub, najveći na Balkanu, i mi ga svi volimo. Zato sam i došao što ga volim i mislim da sam mogao pomoći. Ja sam godinu i pol dana radio pošteno i najbolje što sam mogao. Je li to dovoljno ili nije dovoljno, već će netko dati svoj sud o tome", objasnio je 'Veliki Žuti'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je i dalje moj klub i uvijek ću biti uz njega. Možda sam previše zaljubljen u Zvezdu", zaključio je Prosinečki i na kraju koneferencije za novinare pobrao ogroman pljesak novinara i svih okupljenih.

A što je sve rekao na oproštaju od Zvezde, na kojem je bilo i suza, pogledajte u našem sedmominutnom prilogu.

Prosinečki je u Crvenu zvezdu došao prije godinu i pol i s klubom je osvojio jedan trofej u Kupu Srbije. Crvena zvezda je ove sezone odigrala pet utakmica, četiri u kvalifikacijama za Europsku ligu, jednu u Jelen Superligi Srbije i zabilježila jednu pobjedu i tri neriješena rezultata. Prosinečki je uspio eliminirati oba rivala u Europi, bjeloruski Naftan i ciparsku Omoniju, ali je momčad u tim utakmicama na trenutke djelovala prilično nemoćno, posebice u obrani, javlja radio i TV postaja B 92.

Još uvijek nema informacija o tome tko bi mogao sjesti na klupu Crvene zvezde, a ime koje se najčešće spominje je Aleksandar Janković, sadašnji izbornik mlade reprezentacije Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte oproštajnu press konferenciju Roberta Prosinečkog u Zvezdi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo