SPEKTAKL U MANCHESTERU / Pogledajte kako se Ferguson oprostio od Old Trafforda!

Image
Foto: AP images

Sir Alex Ferguson je sa Manchester Unitedom u 27 godina osvojio 38 trofeja, a ovo mu je bio 1.499 susret na trenerskoj klupi Uniteda.

12.5.2013.
19:53
AP images
VOYO logo

Jedan od najboljih trenera svih vremena, Sir Alex Ferguson, koji po završetku ove sezone odlazi u mirovinu, pobjednički se oprostio od navijača Manchester Uniteda.

U 37. kolu nogometnog prvenstva Engleske na Old Traffordu Manchester United je svladao Swansea sa 2-1, a pobjednički gol za United zabio je Rio Ferdinand u 87. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ferguson je sa Manchester Unitedom u 27 godina osvojio 38 trofeja, a ovo mu je bio 1.499 susret na trenerskoj klupi Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednički oproštaj imao je i DavidMoyes, trener Evertona. Pred domaćim navijačima na Goodisonu Everton je pobijedio West Ham sa 2-0, a oba pogotka zabio je Kevin Mirallas.

Nikica Jelavić igrao je od 73. minute za Everton, ali bez značajnijeg učinka. David Moyes je 11 godina proveo na klupi Evertona, a ovog ljeta će naslijediti Fergusona za kormilom Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su u subotu nogometaši Chelseaja osigurali plasman u Ligu prvaka pobijedivši Aston Vilu sa 2-1, za posljednje mjesto koje vodi u elitno europsko natjecanje bore se još Tottenham i Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham je u gostima svladao Stoke sa 2-1, a slavljenički pogodak zabio je Emmanuel Adebayor u 83. minuti. Tottenham je četvrti sa 69 bodova, a slijedi ga Arsenal sa 67, no "topnici" imaju utakmicu manje.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo