EUROGOL (OD)LUKE / Pogledajte kako je Modrić torpedirao Mallorcu!

Image
Foto: AP

Hrvatski reprezentativac je odigrao cijelu utakmicu, a u 54. minuti postigao prelijepi zgoditak za 3:2 strahovitim udarcem u rašlje s 20 metara.

16.3.2013.
22:36
AP
VOYO logo

MADRID - Real je u 28. kolu Primere na Berbabeu slavio protiv Mallorce s 5:2 nakon što je prvo poluvrijeme gubio s 1:2, a utakmicu je obilježio eurogol LukeModrića.

Hrvatski reprezentativac je odigrao cijelu utakmicu, a u 54. minuti postigao prelijepi zgoditak za 3:2 strahovitim udarcem u rašlje s 20 metara. Mallorca je dvaput vodila pogocima EmiliaNsue (6) i AlejandraAlfara (21), no Real je ipak došao do uvjerljive pobjede zahvaljujući Modriću, dvostrukom strijelcu GonzaluHiguainu (15,57), CristianuRonaldu (52) i Karimu Benzemi (90+2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kraljevski klub" se učvrstio na drugoj poziciji s četiri boda više od Atletica, koji igra u nedjelju.

Inače, u subotu je Getafe pogotkom Borje (7) kod kuće pobijedio Athletic Bilbao, dok je Real Sociedad slavio doma protiv Valladolida s 4:1 i sada je na visokom četvrtom mjestu. Pobjedu su Baskima donijeli AntoineGriezmann (33,44), ImanolAgirretxe (39) i XavierPrieto (48), dok je počasni zgoditak za Valladolid dao JaviGuerra (87).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo