KRALJ ŠESNAESTERCA / Pogledajte kako je Mandžukić zabio Barceloni!

U prijateljskoj nogometnoj utakmici na Allianz Areni, Bayern je pobijedio rezervnu postavu Barcelone s 2-0, a strijelci su bili Philipp Lahm (14) i Mario Mandžukić (87).

25.7.2013.
9:24
VOYO logo

Europski prvak, koji je protekle sezone razbio Barcu u polufinalu Lige prvaka, poveo je u 14. minuti. Nakon ubačaja Riberyja kapetan Lahm pogađa mrežu. Konačnih 2-0 postavio je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić, koji je u 87. minuti zabio iz neposredne blizine.

Novi trener Bayerna Pep Guardiola, koji je s Barcom u četiri sezone osvojio dvije Lige prvaka i tri domaća prvenstva, počeo je utakmicu bez napadača, a kapetana Philippa Lahma, koji čitavu karijeru igra na poziciji desnog braniča, stavio je u vezni red. Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić ušao je u igru u 53. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od standarnih prvotimaca Barce istrčali su samo Leo Messi, koji je igrao do 51. minute, te Mascherano i Sanchez, a momčad je vodio pomoćni trener Jordi Roura. Nedostajali su Xavi, Iniesta, Pique, Alves, Fabregas, i veliko ljetno pojačanje Brazilac Neymar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike