HEJA, HEJA, CIBOSI / Pogledajte kako je Cibona proslavila 18. naslov!

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Nakon posljednje zvuka sirene, u Domu Dražena Petrovića orilo se 'šampioni, šampioni'. Košarkaši Cibone su se zagrlili i zajednički s navijačima zapjevali - 'Kako je dobro vidjeti te opet'. Slavlje se nakon dvorane preselilo u restoran gdje su nove prvake zabavljali tamburaši.

5.6.2013.
12:34
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Košarkaši Cibone obranili su naslov prvaka Hrvatske nakon što su u trećoj utakmici finala doigravanja u KC Dražen Petrović pred 5.000 gledatelja pobijedili Zadar 101:83 te rezultatom 3:0 slavili u finalnoj seriji.

Ciboni je to ukupno 18. naslov prvaka u protekle 22 sezone, te sedma dvostruka kruna jer je ove sezone osvojila i hrvatski Kup.  Zanimljivo 'Vukovi' samo dva puta (2008, 2011) nisu igrali finale. Osim Cibone naslove su osvajali još Zadar (2004, 2008), Split (2003) i Zagreb (2011).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Košarkaši Cibone naslov prvaka proslavili u restoranu uz tamburaše i dobru hranu

Još jedan naslov u niz 'cibosi' su proslavili s brojnim navijačima u dvorani, a kako je to izgledalo pogledajte u našem VIDEO PRILOGU.

Slavlje se nakon dvorane preselilo u restoran gdje su nove prvake zabavljali tamburaši, a kako je bilo tamo pogledajte u FOTOGALERIJI.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo