ČILE PRVI POLUFINALIST / Pljačka u Santiagu: 'zašlatao' Cavanija, odglumio prekršaj i iznudio crveni karton!

Image

Nogometaši Čilea postali su prvi polufinalisti Južnoameričkog prvenstva kojem su domaćini, nakon što su u četvrtfinalu odigranom u Santiagu svladali Urugvaj s 1-0

25.6.2015.
12:13
VOYO logo

SANTIAGO - Nogometaši Čilea postali su prvi polufinalisti Južnoameričkog prvenstva kojem su domaćini, nakon što su u četvrtfinalu odigranom u Santiagu svladali Urugvaj s 1-0.

Pobjednički pogodak postigao je Mauricio Isla u 81. minuti, kad je prizemnim udarcem s 15 metara svladao urugvajskog vratara Fernanda Musleru i tako održao nadu Čileanaca da će pred svojim navijačima osvojiti premijerni naslov prvaka Južne Amerike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urugvajci su od 64. minute igrali s igračem manje, nakon što je zbog drugog žutog kartona isključen Edison Cavani. Napadača PSG-a za stražnjicu je zgrabio Jara, što je Cavanija razbjesnilo. Odmahnuo je rukom, moguće da je dotaknuo domaćeg nogometaša po licu, ali potonja teatralna Jarina reakcija zaista je bila pretjerana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urugvajci su dvoboj završili s devetoricom igrača na terenu, jer je zbog opasnog starta drugi žuti, a time i crveni karton, dobio Jorge Fucile.

Čile u polufinalu ide na pobjednika dvoboja Peru - Bolivija, koji je na rasporedu u noći s četvrtka na petak (1.30 iza ponoći po hrvatskom vremenu).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo