anti-himna prvenstva / Pjesma protiv Neymara postala pravi hit

Image

Pjesma je izdana 14. ožujka, a na YouTubeu već ima preko 60.000 klikova. Krieger pjeva o "lopovima koji vode Brazil" i o "silnom novcu koji je umjesto u bolnice i škole potrošen na organizaciju Svjetskog nogometnog prvenstva".

25.3.2014.
19:19
VOYO logo

Pjesma znakovitog naslova "Oprosti Neymar, ali neću navijati za tebe" poznatog pjevača Edua Kriegera postala je hit u Brazilu kod svih onih koji smatraju da ta zemlja zbog financijske krize nije smjela biti domaćin Svjetskog nogometnog prenstva.

Pjesma je izdana 14. ožujka, a na YouTubeu već ima preko 60.000 klikova. Krieger pjeva o "lopovima koji vode Brazil" i o "silnom novcu koji je umjesto u bolnice i škole potrošen na organizaciju Svjetskog nogometnog prvenstva". Pjevač je izjavio da je htio napraviti anti-himnu prvenstva, reakciju na službenu himnu "We Are Onea" Jennifer Lopez, Pitbulla i Claudie Leitte, a u svojoj pjesmi se obraća najboljem brazilskome igraču Neymaru i izborniku Felipae Scolariju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oprosti Neymar, ali neću navijati za tebe, dok nam FIFA nameće standarde, a lopovi nas vode" i "Kako nas može usrećiti četvrti naslov (svjetskih prvaka) dok zemlja grca u siromaštvu, kako možemo kazati da smo prvaci kada smo potrošili milijarde na prvenstvo, dok škole i bolnice propadaju" - samo su neki od stihova Kriegerove pjesme. U Brazilu postoji ogroman broj građana koji se protive Svjetskom prvenstvu, a oni su svoje nezadovoljstvo izrazili masovnim demonstracijama tijekom Kupa Konferederacija prošlog lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo