Rukometna anketa / Pitamo vas: Jeste li zadovoljni nastupom naše reprezentacije na ovom Svjetskom prvenstvu?

Image
Foto: AP Images

Činjenica je da smo pobijedili svjetske i europske prvake, ali činjenica je također da smo izgubili dvije ključne utakmice

28.1.2019.
11:00
AP Images
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija u nedjelju je sletjela na zagrebački aerodrom. Bez medalje, vratili su se kao šesta rukometna reprezentacija svijeta. 

Kladionice su Hrvatsku prije prvenstva svrstavale u momčadi koje nisu izgledni favoriti za osvajanje naslova svjetskog prvaka. Sedmo ili osmo mjesto bilo je realno po kladionicama za Hrvatsku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A i izbornik Lino Červar najavljivao je sličan rezultat. Za njega je bilo najbitnije da se ostvari cilj, a to su kvalifikacije za Olimpijske igre. Igrači su, s druge strane, predviđali da će se Hrvatska boriti za medalju. Ne čudi, stoga, da su oni izrazili zadovoljstvo pokazanom igrom, ali ne i rezultatom.

Hrvatska je odlično ušla u turnir - s pet pobjeda u pet utakmica i izgledalo je da ćemo otići najmanje do polufinala. Ali onda nam se dogodio Brazil pa kontroverzna utakmica protiv Njemačke, a nakon toga preostala nam je samo borba za plasman. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Činjenica je da smo pobijedili svjetske i europske prvake, ali činjenica je također da smo izgubili dvije ključne utakmice. kad sve to zbrojimo i oduzmemo, dobijemo devet utakmica u kojima smo ostvarili šest pobjeda i tri poraza. 

A jeste li vi zadovoljni nastupom naše reprezentacije na ovom Svjetskom prvenstvu? Jesmo li mogli bolje ili je ovo naš limit? Svoj glas ostavite u našoj anketi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo