BEZOBRAZNI NOGOMETAŠ / Pique košticama gađao gledatelje

Španjolski je nogometaš s tribina pratio utakmicu 4 . kola Kupa kralja između njegove Barcelone i Ceute. Zabavljao se gađajući gledatelja košticama zbog čega je zamalo izbila tučnjava.

11.11.2010.
11:53
VOYO logo

Španjolskog reprezentativca Gerarda Piquea očito nije previše zanimala utakmica 4. kola Kupa kralja između njegove Barcelone i Ceute pa je neotesanim ponašanjem zamalo izazvao tučnjavu na tribinama.

Pique je susret na Camp Nou pratio u društvu Carlesa Puyola, a dvojac je vrijeme kratio grickanjem koštica. No, Pique je pretjerao pa je, tko zna zbog čega, grickalicama počeo gađati gledatelje ispred sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogođeni muškarac se ustao i, sudeći prema njegovoj gestikulaciji, nogometaše upozorio da se prestanu igrati. Puyol se simpatično opravdao da on s tim nema veze, dok je Barcelonin stoper nastavio s gađanjem.

Situacija je ubrzo došla do ruba incidenta, a završila je tako da su se bezobrazni Pique i njegovo društvo pred kraj utakmice ustali i otišli. Pique je još nešto drsko poručio muškarcu ispred sebe, a potom prema njemu bacio vrećicu s grickalicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju na tribinama, koja se odvijala pri vodstvu Barcelone od 5:1, su zabilježile i televizijske kamere. Spomenutim rezultatom je susret i okončan.

Beozbrazno ponašanje stopera Barcelone pogledajte u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo