Slaven Bilić o duhovima prošlosti /

'Pa nije to varijanta Hrvatska - Jugoslavija'

Image

'Neće biti smak svijeta ni za jednu reprezentaciju u slučaju neuspjeha. Pa nije to varijanta Hrvatska - Jugoslavija. Ako pobijedimo, onda smo prvi, a ako izgubimo, onda smo treći i doviđenja!', rekao je hrvatski izbornik uoči gostovanaj u Ateni.

4.10.2011.
16:22
VOYO logo

Tri dana uoči ključnog obračuna u Ateni hrvatski izbornik trezveno je proanalizirao potencijalni rasplet u našoj kvalifikacijskog skupini. Dojam je da je Slaven Bilić ipak povukao ručnu nakon što je prethodno najavio pobjedu protiv Grka te osvajanje prvog mjesta.

"Neće biti smak svijeta ni za jednu reprezentaciju u slučaju neuspjeha. Pa nije to varijanta Hrvatska - Jugoslavija. Ako pobijedimo, onda smo prvi, a ako izgubimo, onda smo treći i doviđenja! I mi i Grci možemo, u najmanju ruku, kroz dodatne kvalifikacije izboriti EURO", objasnio je Nane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik je sretan što će tako važnu utakmicu suditi Englez Howard Webb kojeg je označio možda i najboljim svjetskim sucem.

"Sigurni smo da Webb neće podlegnuti nikakvom pritisku", dodao je Bilić te zaključio da će o pobjedniku odlučiti prezentacija na terenu jer je o motivaciji, kaže izbornik - glupo uopće govoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo