SKANDAL NA ČIZMI / Ozbiljna optužba: Balotelli sam potiče rasizam?!

Image
Foto: AP

'Balotelli je problematični tip i kada bi manje provocirao bilo bi puno bolje. Ima još mnogo tamnoputih igrača i većina nema nikakvih problema sa suparničkim navijačima. Balotelli jako dobro radi na tome da bude antipatičan," kazao je Tosi, inače član Lega Nord, talijanske desne populističke oporbene stranke.

23.8.2013.
16:52
AP
VOYO logo

Gradonačelnik Verone Flavio Tosi podigao je veliku medijsku buru u Italiji uoči starta Serie A i utakmice Verona - Milan izjavom kako napadač 'rossonera' Mario Balotelli svojim problematičnim ponašanjem izaziva rasističke uvrede s tribina.

"Balotelli je problematični tip i kada bi manje provocirao bilo bi puno bolje. Ima još mnogo tamnoputih igrača i većina nema nikakvih problema sa suparničkim navijačima. Balotelli jako dobro radi na tome da bude antipatičan," kazao je Tosi, inače član Lega Nord, talijanske desne populističke oporbene stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan će u prvom kolu gostovati u Veroni gdje će igrati protiv novog prvoligaša Verone čiji su navijači poznati po fašističkim i rasističkim ispadima.

"Klub i grad rade sve kako bi se poboljšalo ponašanje navijača, ali uvijek je moguće da se na tribinama nađe nekoliko kretena. Ipak, ja vjerujem da su oni idioti koji oponašaju majmunske krike manjina," zaključio je gradonačelnik Verone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo