OVO ZVUČI NEVJEROJATNO: / U Italiji se nakon smjene hrvatskog stručnjaka dogodilo nešto jedinstveno

Image
Foto: AFP

Najstariji klub u Italiji objavio je da je bivši talijanski izbornik Cesare Prandelli imenovan novim trenerom.

7.12.2018.
14:50
AFP
VOYO logo

Hrvatski trener IvanJurić (43) i po treći puta je dobio otkaz u talijanskom prvoligašu Genoi, a Splićaninu je presudilo ispadanje iz Kupa u četvrtak navečer od trećeligaša Entelle.

Nogometaši Entelle u dramatičnom su raspletu utakmice šesnaestine finala Kupa Italije s 4-3 (2-2, 3-3) izbacili Genou i to nakon što su izjednačujući pogodak za 3-3 postigli u posljednjim sekundama produžetka i dočekali trijumf u osmoj seriji raspucavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez pobjede

Jurić je u listopadu zamijenio Davidea Ballardinia, no u osam utakmica na klupi Genoe nije ubilježio nijednu pobjedu. Ovo je bio treći puta da Jurić vodi Genou, prvi puta je u sezoni 2016/17 "izdržao" 28 utakmica, a drugi puta - u travnju prošle godine - bio je na klupi 20 utakmica.

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE
Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Svi Talijani

Genoa, najstariji aktivni klub u Italiji, osnovan 1893. godine, objavila je da je bivši talijanski izbornik Cesare Prandelli imenovan novim trenerom. Prandelli je vodio Italiju na EURU 2012, a od klubova je trenirao Romu, Fiorentinu, Galatasaray, Valenciju i Al Nasr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovim imenovanjem dogodilo se nešto jedinstveno, a to je da sve prvoligaške klubove vode talijanski stručnjaci. S obzirom da je riječ o jednoj od najjačih liga na svijetu to zvuči potpuno nevjerojatno.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo