KAO PRIMJER OSTALIMA / Ovo se rijetko događa: Dinamovac odbio Arsenal!

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

'Imam ozbiljan ugovor s Dinamom, odlične uvjete za rad i stvarno uživam u svom poslu tako da ćemo vidjeti uskoro kako će se razvijati ova situacija', izjavio je Jozak.

2.8.2013.
21:50
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Direktor Dinamove nogometne škole RomeoJozak izjavio je u petak kako je poziv engleskog Arsenala veliko priznanje, ali da ima ozbiljan ugovor sa Dinamom.

"Prije par dana sam dobio poziv i dopis da su jako zainteresirani za mene. Rekli su kako dulje vrijeme prate rad u Dinamu i HNS-u i pitali me jesam li spreman doći na razgovor. Naravno, kada te Arsenal pozove to te malo poljulja i nije ti svejedno. To je ogromno priznanje klubu, našoj školi, svim trenerima i transferima koje je klub napravio, te pokazatelj da je rad svih nas prepoznat i cijenjen u svijetu. No, ja imam ozbiljan ugovor s Dinamom, odlične uvjete za rad i stvarno uživam u svom poslu tako da ćemo vidjeti uskoro kako će se razvijati ova situacija", kazao je Romeo Jozak za internetski portal zagrebačkog Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak je u hrvatskim medijima objavljeno kako Arsenal želi dovesti Romea Jozaka na mjesto šefa njihove omladinske škole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo