RUSKA ZLATNA SPORTAŠICA

‘OVO JE SVE BOŽJA KAZNA’: Slavna olimpijka izjavom o pandemiji zgrozila javnost, ovo će daleko odjeknuti

U međuvremenu je Odbor za integritet atletike objavio kako se među četvero ruskih atletičara koji su optuženi za kršenje dopinških pravila nalazi dvoje olimpijskih pobjednika

Bivša olimpijka Rusije Svetlana Korkina ušla je u duboku teoriju zavjere svojim komentarom na pandemiju koornavirusa.

Naime, slavna sportašica koja je osvojila sedam olimpijskih medalja rekla je da je zaraza koja je obuhvatila cijeli svijet zapravo “božja kazna” zbog svega što su zapadnjaci proteklih godina napravili Rusima.

HRVATSKI STRUČNJAK MOŽE BITI PRIMJER CIJELOM SVIJETU: Sam je sebi smanjio plaću kako bi pomogao svojoj momčadi

“Sve se ovo dogodilo iz moje perspektive jer su Rusija i naši sportaši ljuti. Nije slučajnost da nam himna govori ‘Bože čuvaj zemlju’. Da, mislim da je to svojevrsna Božja kazna. Covid 19 se pojavio zbog lažnih optužbi i političkih poteza protiv naše zemlje, to je dovelo zbog diskvalifikacija mnogih sportaša zbog dopinga. Rusija bi trebala iskoristiti odgodu Olimpijskih igara da bi obranila svoje sportaše pred CAS-om i vratila se u kompletnom sastavu u svim disciplinama”, rekla je bivša olimpijka.

U međuvremenu je Odbor za integritet atletike objavio kako se među četvero ruskih atletičara koji su optuženi za kršenje dopinških pravila nalazi dvoje olimpijskih pobjednika, skakač u vis Andrej Silnov i trkačica na 400 metara s preponama Natalija Antjuh.

Povratak na Net.hr