AMBICIOZAN PLAN / Ovo je Mourinhov program za drugi mandat

Image
Foto: www.chelseafc.com

Iako iza sebe ima napornu i razočaravajuću sezonu u Real Madridu, portugalski trener ističe da nije umoran: 'Ne treba mi odmor, žao mi je što već sutra ne možemo početi s pripremama za novu sezonu'.

4.6.2013.
14:32
www.chelseafc.com
VOYO logo

LONDON - Portugalski nogometni stručnjak JoseMourinho, koji je u ponedjeljak potpisao četverogodišnji ugovor s Chelseajem, kazao je da mu je cilj unaprijediti igru momčadi, ali bez skupih transfera.

"Moj rad mora pokazati napredak kod igrača i ekipe. Ako to ne uspijem, neću biti sretan. Tek nakon toga na red mogu doći pojačanja. I prije sam igračima govorio da su pobjede najbolji lijek protiv umora. Pobjede, pobjede i samo pobjede, i nikada nećete biti umorni", kazao je Mourinho za Chelsea TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho je napomenuo da je povratak u Chelsea bila lagana odluka. "Pitao sam šefa (RomanaAbramoviča) želite li me natrag, a on je uzvratio 'želiš li se ti vratiti', i nakon nekoliko minuta sve je je bilo riješeno", izjavio je Mourinho.

Iako iza sebe ima napornu i razočaravajuću sezonu u Real Madridu, portugalski trener ističe da nije umoran: "Ne treba mi odmor, žao mi je što već sutra ne možemo početi s pripremama za novu sezonu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski novinari oduševljeni su što se vratio u Premier ligu. "On zna komunicirati s navijačima, zna motivirati igrače, mediji ga vole i Premier liga je puno dobila njegovim povratkom", kazao je jedan novinar BBC-a

Mourinho je prošlog tjedna završio trogodišnji rad u Real Madridu i sada se vratio u Chelsea, koji je uspješno vodio od 2004. do 2007., osvojivši šest trofeja, među kojima su bila dva naslova prvaka Engleske i FA kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo