NAELEKTRIZIRANA ATMOSFERA / Ove ružne scene obilježile su Jadranski derbi

Od početka susreta u Dugopolju vladala je naelektrizirana atmosfera. Već u petoj minuti utakmica je prekinuta jer su navijači Hajduka bacali sjedalice, a sredinom prvog dijela zaiskrilo je i uz travnjak.

6.10.2014.
9:30
VOYO logo

Malo dobrog nogometa, puno agresivnosti - tako je derbi između Hajduka i Rijeke ocijenio strateg domaćih Igor Tudor. Gostujući trener Matjaž Kek se požalio da "nikada u svojoj karijeri nije bio ovako ispljuvan kao u Dugopolju".

Nažalost, ružne scene na stadinu Hrvatskih vitezova vidjeli smo već u petoj minuti kada je susret prekinuta na pet minuta jer su navijači Hajduka na travnjak bacali plastične sjedalice koje su prethodno potrgali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 27. minuti je zaiskrilo i uz teren kada je Tudora pokušao uzeti loptu Leovcu. Umiješale su se obje klupe, bilo je puno naguravanja, a epilog tih ružnih scena je isključenje pomoćnog trenera  'Bijelih' Jurica Vučko.

"Pretjerana agresivnost se spustila s tribina na teren, bilo je puno tenzija između klupa, između trenera, sve skupa nešto što nije lijepo vidjeti kada igraju dva ponajbolja takmaca u ligi", komentirao je Joško Jeličić u emisiji RTL Liga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo