IGRAČI U ŠOKU / 'Ovakav masakr već dugo nismo doživjeli'

Image
Foto: PIXSELL

Nakon teškog poraza protiv Ajaxa u Amsterdamu, igrači i trener Dinama u apsolutnom su šoku. Svi tvrde - ovakav 'masakr' su trebali izbjeći.

3.11.2011.
7:09
PIXSELL
VOYO logo

Potop Dinama u gostima kod Ajaxa naišao je na žestoke kritike navijača, ali i igrača 'Modrih'.

S druge strane, trener Krunoslav Jurčić nakon utakmice je izjavio da nije očekivao tako težak poraz od Ajaxa, ali je ipak čestitao svojim igračima.

"Nismo očekivali tako težak poraz. Čestitam svojim igračima, dali su sve od sebe, ali Ajax je večeras bio odličan. Još jednom ću ponoviti da je za nas svaka utakmica u Ligi prvaka škola, igrači prolaze kroz proces sazrijevanja", rekao je Jurčić.

"Naša realnost nije tako slaba kao što kazuje podatak da još nismo zabili pogodak, ali nije niti puno bolja. Ajax igra moderno, to je sistem 4-6, u kojem nema klasične špice, već igrači često mijenjaju pozicije. Da bi to branili treba vam individualna kvaliteta, a mi smo večeras tri gola primili zbog loših individualnih reakcija u obrani. Također, činjenica je da bez raspoloženih Sammira i Badelja mi nismo ona momčad kakvu smo gledali u pretkolima. No, drago mi je da se Badelj diže u formi. Sada nas čeka Real, idemo u Madrid dati sve od sebe, pa ćemo vidjeti što će biti", dodao je.

Igrači su također bili izbezumljeni nakon 4:0 u Amsterdam Areni.

"Da si puno ne lažemo, ljudi su nas masakrirali. Dugo nisam igrao ovakvu utakmicu, još otkako su nas Englezi ubili na Wembleyju. Teško je parirati Ajaxu, igraju brz, sjajan nogomet. Dali smo sve što smo mogli i iako će se na sve ovo gledati negativno, ima i pozitivnih detalja", bio je iskren Joe Šimunić.

"Jako smo se mučili na terenu, ne znam kako je ljudima na tv-u izgledalo, ali ovo je bilo ništa drugo nego mučenje. Ma ovo je realnost, točno su za ovoliko kvalitetniji od nas", rekao je Jerko Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo