RAKITIĆ U SEDMOM NEBU / 'Ovaj preokret se ne može opisati riječima'

Image
Foto: FC Sevilla

'Benfica je vrlo iskusna momčad i znamo da će biti teško, ali moramo razmišljati pozitivno i nadam se da ćemo u Torinu podići trofej', kazao je Rakitić.

2.5.2014.
11:33
FC Sevilla
VOYO logo

VALENCIA - Kapetan Seville IvanRakitić izjavio je da nema riječi kojima bi se opisao preokret koji je njegovom klubu u sudačkoj nadoknadi donio plasman u finale Europske lige.

Sevilla je došla na sinoćnji polufinalni uzvrat kod Valencije s prednošću od 2-0 iz prve utakmice. No, nogometaši Valencije su već nakon 26 minuta uspjeli anulirati prednost Seville golovima Feghoulija (14) i nesretnim autogolom vratara Beta (26). Za 3-0 zabio je JeremyMathieu u 69. minuti i taj je rezultat vrijedan prolaza u finale stajao sve do četvrte minute sudačke nadoknade, kada je Mbia pogodio mrežu domaćina i donio Sevilli plasman u finale zahvaljući pogotku u gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema riječi kojima bi se opisalo ovo što se dogodilo večeras. Hvala Bogu što je sve prošlo dobro za nas. Sada ćemo proslaviti, ali vrlo brzo čekaju nas pripreme za finale. Benfica je vrlo iskusna momčad i znamo da će biti teško, ali moramo razmišljati pozitivno i nadam se da ćemo u Torinu podići trofej", kazao je Rakitić, koji je odigrao je cijeli susret za Sevillu pruživši solidnu partiju.

Drugi finalist je Benfica. Ona je u prvoj utakmici slavila sa 2-1, i tu je prednost uspjela sačuvati na gostovanju kod Juventusa odigravši 0-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale je 14. svibnja u Torinu na stadionu Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo