Otvoreni Međunarodni dani Sportskih igara mladih

27.8.2013.
14:54
VOYO logo

"Ovo je sjajan projekt u kojem mladi ljudi kvalitetno provode ljetne praznike uz sport i druženje. Želim svima sportski uspjeh, a čim završe natjecanja neka se uhvate knjige jer u znanju je moć, a ja želim da imamo moćnu mladost", poručio je ministar Jovanović.

Natjecatelje iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Mađarske i Hrvatske pozdravili su i zamjenik župana Splitsko-dalmatinske županije Ante Šošić, koji im je poželio fair-play nadmetanje, te gradonačelnik Splita Ivo Baldasar koji je predstavnicima ekipa uručio prigodne plakete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala Zdravku Mariću i njegovom timu što sudjeluju u odgoju djece i mladih i što ih ovom manifestacijom miču s ulice i pomažu cijeloj zajednici u borbi protiv poroka današnjice", rekao je prvi čovjek Splita.

Direktor Elektrodalmacije Split Saša Dujmić naglasio je kako će manifestacije koje okupljaju nekoliko desetaka tisuće djece godišnje uvijek dobiti njihovu podršku, a ceremoniju otvaranja uz atraktivne plesačice Talent studia M i Splitskih mažoretkinja uveličali su prvotimci Hajduka i RNK Splita sa trenerom Stankom Mršićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo