ZAHVALA I ŽELJA: / I predsjednica se oglasila pred utakmicu sa Srbijom

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
8.8.2015.
17:05
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatske vaterpoliste u subotu u 21 sat očekuje finale SP-a protiv Srbije, a pred dvoboj sreću našim sportašima je zaželjela i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Predsjednica je tako preko društvenih mreža zaželjela sve najbolje pred iznimno tešku utakmicu, a čestitka nije prošla bez spominjanja Oluje. Evo što je poručila predsjednica:

"Poštovani Hrvatski vaterpolski reprezentativci, s velikim ponosom pratimo vaše uspjehe na FINA Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Čestitamo vam na ulasku u finale i plasmanu na Olimpijske igre Rio 2016., koje ste ostvarili kao prva momčad iz Hrvatske. U danima kada slavimo pobjedu i sjećamo se naših branitelja vaše uspjehe slavimo s posebnim veseljem. U ime Republike Hrvatske želim vam uspjeh u finalu i zahvaljujem na srčanosti i promociji naše domovine", stoji u njenoj objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski izbornik Ivica Tucak neće trebati dodatno motivirati svoje igrače.

"Ovakva utakmica se ne igra svaki dan i za nju svaki sportaš živi. Primarni cilj bio je izvaditi vizu za Rio, plasirati se na Olimpijske igre. Međutim, naš konačni cilj, ono što smo se dogovorili kada smo počeli ljetos pripreme za Svjetsko prvenstvo, je da idemo u Kazanj po zlato. Znamo i svjesni smo da igramo protiv fantastične reprezentacija koja je jaka na svim poljima. Ali isto tako smo svjesni da igramo odlični vaterpolo i da možemo biti suparnik koji se nada da može osvojiti zlatnu medalju”, rekao je Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo