NOVA KARIJERA / VIDEO Bivši nogometaš Chelsea došao do velike MMA pobjede i najavio pohod na KSW pojas

Image

Brazilac je nakon dvoboja protiv Omielanczuka najavio pohod na KSW-ov pojas

2.6.2022.
18:01
VOYO logo

Ricardo Prasel ime je koje će zazvoniti najzagriženijim ljubiteljima Premiershipa. Riječ je o nekadašnjem trećem vrataru Chelsea u vrijeme kada je londonski klub vodio Jose Mourinho.

Brazilac je glasio za perspektivnog čuvara mreže no teška ozljeda ga je primorala na umirovljenje u dobi od samo 22. godine. Kraj jedne bio je početak druge karijere za ovog 202 centimetra visokog Južno Amerikanca, jer se okrenuo studiju i učenju jiu-jitsua.
Svega godinu dana kasnije je ušao u MMA svijet te je počeo nastupati diljem svijeta. Nastupio je i na Contender Seriesu UFC-ovog predsjednika Dane Whitea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razvoj njegove MMA karijere je bio malo ispod radara sve do prošlog tjedna kada je ostvario najveću pobjedu u karijeri nakon što je prisilio na tapkanje nekadašnjeg UFC borca Daniela Omielanczuka na KSW 70.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijepi je to korak naprijed u karijeri nekadašnjeg vratara Chelsea. Zanimljivo je da je ovo Praselu bio 16. dvoboj u karijeri. Susreo se i s našim Antom Delijom te mu je u 10. nastupu naš borac nanio prvi poraz.

Prasel je nakon dvoboja protiv Omielanczuka najavio pohod na KSW-ov pojas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo