Ultimatum: Na Kolašincu ima mesta samo za jednu zastavu

Čoveku je najteže kad mora bira

5.3.2013.
12:17
VOYO logo

Generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković reagovao je na postupak Asmira Kolašinca, koji je nakon osvajanja zlatne medalje na dvoranskom Evropskom prvenstvu u Geteborgu, slavio sa zastavama Srbije i Sandžaka.

Branković je izjavio da će svaki sledeći postupak sličan ovom biti kažnjen suspenzijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Insistiraću na tome da disciplinska komisija u akta stavi da će biti suspendovan i bez stipendije ostati svako ko bude povukao ovakav potez - izjavio je Branković za Sportski žurnal.

On je dodao da je sporna zastava priznata od strane naše države, ali...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Zastava koju su mu neki iz publike vezali oko struka zvanično je priznata od strane naše države, što možete da proverite na sajtu Bošnjačkog nacionalnog vijeća. Slično bi bilo kada bi Emir Bekrić na primer stavio na sebe oficijelnu zastavu Opštine Novi Beograd, koja mu je dodelila stan. Međutim, kao što međunarodni sport ne dopušta reklamiranje proizvođača sportske opreme, ni mi nećemo ubuduće imati razumevanja za ovakve postupke, odnosno, insistiraću na tome da Disciplinska komisija u akta stavi da će biti suspendovan i bez stipendije ostati svako ko bude povukao ovakav potez. Ovde smo svi da bismo predstavljali pre svega i jedino našu državu Srbiju i ostalim simbolima mesta nema - zaključio generalni sekretar ASS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo