KONTROVERZNA IZJAVA / Tvrdi da je Putinova ljubavnica i da imaju djecu, sad poručuje: 'Jugoslavija ih nije brinula, ali su sada ljuti'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Kabajevu već godinama prati informacija da je u vezi s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom te da zajedno čak imaju i nekoliko djece.

3.3.2022.
23:19
Profimedia
VOYO logo

Alina Kabajeva olimpijska je pobjednica iz Atene 2004. godine te deveterostruka prvakinja u ritmičkoj gimnastici, ali je popularna i sa svojim ispadima van sportskih terena.

Image
ŽESTOKE KRITIKE /

'Zašto sada šutiš?!' Legendu Bayerna i Ukrajine prozivaju bivši kolege: Rat u punom jeku, on i dalje u Rusiji

Sada je pak izjavila da je odnos međunarodnih sportskih organizacija prema Rusiji najsramotniji dio povijesti svjetskog sporta. Kabajeva se žestoko obrušila na čelnike svjetskog sporta, a sve zbog toga što izbacuju ruske sportaše iz raznih natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ono što već godinama prati Kabajevu je informacija da je u vezi s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom te da zajedno čak imaju i nekoliko djece.

'Rusi spašavaju Ukrajinu od nacista'

Ta informacija nikada nije potvrđena, što nimalo ne čudi jer je privatni život Putina jedna velika tajna i nepoznanica. 2008. godine ruski Korrespondent objavio je kako je Kabajeva zaručena za Putina, no priča je odmah demantirana. Dnevnik je odmah nakon toga ugašen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kabajeva je pak oštro osudila što je ruskim i bjeloruskim sportašima zabranjen nastup na Paraolimpijskim igrama u Pekingu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da nikada nije bilo sramotnijeg ispada u povijesti svjetskog sporta. Vodstvo mnogih međunarodnih sportskih organizacija već neko vrijeme, pod raznim izgovorima, bavi se potpuno nesportskim stvarima. Sada to više ne skrivaju. Njihova "briga" za svijet je licemjerna", rekla je Kabajeva.

Dnevnik Sport Express prenio je nastavak njezine izjave:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisu se brinuli i nisu izbacili s natjecanja nijednu državu koja je sudjelovala u uništavanju stotina tisuća civila u Jugoslaviji, Libiji, Iraku, Siriji…Sad su se sportski dužnosnici naljutili kada je Rusija odlučila zaštiti Donbas i Lugansk od nacista", rekla je sportašica koja je zbog korištenja dopinga 2001. godine ostala bez pet zlatnih medalja.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo