TALIJANI PREJAKI: / Hrvatska protiv Estonije za drugi krug

Image
Foto: PIXSELL, Davor Javorovic

Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija u susretu je 2.

10.10.2015.
22:34
PIXSELL, Davor Javorovic
VOYO logo

Prva dva seta odvijala su se praktički na isti način. Hrvatska je bolje otvorila i na prvi tehnički "time-out" odlazila s laganom prednosti (8:5 u prvom, 8:7 u drugom setu), ali već do drugog tehničkog "time-outa" Italija bi preuzela kontrolu rezultata (oba puta po 16:14), a zatim se odvajala i na pet poena prednosti prije no što bi se Hrvatska uspijevala primaknuti, ali ne i preokrenuti rezultat.

Francuska i Italija za prvo mjesto

Treći je set protekao u dominaciji Talijana od samoga početka, te je završen s uvjerljivih 25:19. U drugom susretu skupine B Francuska je svladala Estoniju s 3:1 (25:13, 25:22, 22:25, 25:18).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dva kola Italija i Francuska imaju po maksimalnih šest bodova, te će u međusobnom susretu u nedjelju odlučivati koja će od tih reprezentacija izravno u četvrtfinale, a koja će to morati izboriti kroz dvoboj drugog kruga protiv treće reprezentacije iz skupine D. Hrvatska i Estonija, koje su bez bodova, u nedjelju od 15 sati u međusobnom će ogledu igrati za treće mjesto u skupini koje osigurava još jednu eliminacijsku utakmicu protiv druge reprezentacije iz skupine D. Poraženi će kući bez pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo