PRSTEN VLASNIKA NEW ENGLAND PATRIOTSA PRODAN ZA VIŠE OD MILIJUN DOLARA: / Sav novac ide za humanitarnu akciju

Image
Foto: Profimedia

Prsten sa 283 dijamanta posebno vrijedan

22.5.2020.
21:00
Profimedia
VOYO logo

Prsten vlasnika New England Patriotsa Roberta Krafta, koji je dobio nakon pobjede njegove momčadi na 51. Super Bowlu, prodan je za 1,025 milijuna američkih dolara na dobrotvornoj aukciji s koje će sav prihod ići za akciju "All In Challenge" čiji je cilj pribaviti hranu za ljude koji su najviše pogođeni pandemijom bolesti Covid-19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Identitet osobe koja je dala pobjedničku ponudu nije otkriven

Identitet osobe koja je dala pobjedničku ponudu nije otkriven. Robert Kraft će toj osobi uručiti prsten na stadionu Gillette, gdje Patriotsi igraju svoje domaće utakmice, a do tamo će ga dovesti osobni zrakoplov vlasnika New Englanda.

Prsten sa 283 dijamanta je posebno vrijedan, jer su u tom Super Bowlu 2017. Patriotsi stigli do pobjede nad Atlanta Falconsima nezabilježenim preokretom. Naime, u jednom je trenutku momčad predvođena trofejnim trenerom hrvatskih korijena Billom Belichickom i ponajboljim 'quarterbackom' svih vremena Tomom Bradyjem gubila 28-3, da bi na kraju Patriotsi slavili u produžetku sa 34:28.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početna cijena prstena bila je 75.000 USD

Početna cijena prstena bila je 75.000 USD, a konačnu cijenu preko milijun dolara dostigla je čak devet dana prije kraja aukcije. U "All In Challengeu" je do petka skupljeno više od 45 milijuna USD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo