PROMJENA U UKUPNOM PORETKU: / Hirscheru treća pobjeda za redom, Zubčiću novi bodovi

Image
Image

Austrijanac Marcel Hirscher pobjednik je veleslaloma Svjetskog kupa u francuskom Val d'Isereu, dok je hrvatski skijaš Filip Zubčić osvojio 13. mjesto.

12.12.2015.
14:30
VOYO logo

Hirscheru je to treća uzastopna pobjeda ove sezone, te 34. u karijeri. Drugo mjesto je sa 1.29 sekunde zaostatka osvojio Nijemac Felix Neureuther, dok je treći bio Francuz Victor Muffat-Jeandet sa 1.58 sekundi zaostatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zubčić ponovno uzeo bodove u veleslalomu

Zubčić je utrku završio s vremenom 2:11.13 zaostavši za pobjednikom 2.64 sekunde. Ovim rezultatom je naš mladi skijaš osvojio nove bodove u Svjetskom kupu nakon što je sezonu otvorio 12. mjestom na veleslalomu u Söldenu.

U ukupnom poretku Svjetskog kupa vodi Hircher sa 360 bodova koji je na drugom mjestu preskočio Norvežanina Aksela Lunda Svindala sa 317 bodova, a treći je Amerikanac Ted Ligety sa 180 bodova. Zubčić je na 41. poziciji sa 42 boda, dok je Natko Zrnčić Dim 79. sa šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kostelić vozi slalom u nedjelju

U poretku veleslalomaša nakon tri utrke vodi Hircher sa 260 bodova, drugi je Muffat-Jeandet sa 166 bodova, a bod manje na trećoj poziciji ima Neureuther. Zubčić je na 20. mjestu sa 42 boda.

U nedjelju je u Val d'Isereu i prvi slalom sezone, a prvi put ove sezone u Svjetskom kupu će nastupiti Ivica Kostelić. Plan našeg najboljeg skijaša je nastupiti na svim slalomima i kombinacijama ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo