PROFESORICA MU REKLA DA NE MOŽE ŽIVJETI OD VOZIKANJA MOTORA: / On danas ima 130 milijuna dokaza da je bila u krivu

Image
Image

Jedan od najvećih u povijesti moto sporta ispričao je zanimljivu anegdotu

29.1.2019.
16:35
VOYO logo

Uskoro počinje nova MotoGP sezona. Sve je spremno za nova oktanska uzbuđenja, a sve to prati talijanska državna televizija RAI koja je sinoć ugostila jednog od najvećih motociklista svih vremena, legendarnog Valentina Rossija.

U emisiji je najavio osobne i ambicije njegovog tima Movistar Yamaha za 2019-u. Među ostalim, našlo se vremena i za razgovor o prijateljstvu s Bradom Pittom, žestokom navijanju za milanski Inter, ali i o svom djetinjstvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaradio za nekoliko života

Sjedim ja na satu Povijesti umjetnosti. Dosadno... Ne mogu opisat' koliko dosadno. I normalno, to mi se vidi na faci. Pita učiteljica 'Šta je, dosadno ti je?'. Odgovoram: 'Iskreno, da. Dosadan vam je ovaj predmet'. A kaže žena: 'Ma slušaj i uči. Šta ti misliš, da se za život može zaraditi vožnjom motora, a?!' - pričao je Rossi i umirao od smijeha.

Rossija danas samo Yamaha (bez zarade od reklame) plaća 10 milijuna eura godišnje, u gradiću Urbino ima kuću vrijednu 10-ak milijuna, u garažikolekciju Ferrarija, Porschea, Bentleya i Lamborghinija, na vezu jahta Pershing 56, a ukupni imutak procijenjen na 130 mijuna eura. Nije loše za nekog tko "samo vozi motor".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo