Play ponuda

Priča dana u SAD-u: Lindsey s 15-godišnjakom!

shimmer fallback

Trostruka osvajačica Velikog globusa, američka skijašica Lindsey Vonn, izašla je prošlu subotu na 'sudar' s 15-godišnjakom.

10.11.2011.
10:34
Play ponuda

Zatečena skijašica je razmislila koji trenutak, a onda na iznenađenje svih prihvatila ponudu.

"Za vrijeme ručka svi su me prijatelji ispitivali koga ću povesti na ples, a ja nisam imao partnericu. A Lindsey Vonn je sjedila samo nekoliko stolova dalje. Prišao sam je i pitao je što radi u subotu navečer. Objasnio sam joj da imamo školski ples i da bih volio da pođe sa mnom", rekao je McDonald, a priču je nastavila Vonn:

"Zastala sam na minutu i razmislila. Ali, Parker je bio takav kavalir da mu jednostavno nisam mogla odoljeti. Bio je to moj prvi školski ples, ali kao što sam rekla, Parker je bio pravi kavalir i proveli smo se sjajno".

Ne samo da je pristala doći na ples, već je ponajbolja svjetska skijašica poslužila i kao vozačica 12 godina mlađem McDonaldu i njegovim prijateljima.

"Mislim da je automobil bio pretrpan, ali je izdržao. Barem smo u velikom stilu došli na ples. A Parker je na podiju pokazao nekoliko dobrih pokreta. Bila je to zabavna večer", zaključila je Vonn.

specijal-201102150360004-Smiješna strana sporta

Play ponuda
Play ponuda