Predsednik Nikolić brani Kolašinca

Asmir je mnogo više uradio za Srbiju od onih koji ga napadaju, poručio je Nikolić

7.3.2013.
16:24
VOYO logo

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas sa reprezentativcima Srbije u atletici Asmirom Kolašincem i Mihailom Dudašem i rukovodstvom Atletskog saveza Srbije, preneo je Tanjug.

Nikolić je čestitao našim atletičarima na uspesima postignutim na dvoranskom prvenstvu Evrope u Geteborgu, gde je Kolašinac osvojio zlatnu medalju u bacanju kugle, a Dudaš bronzano odličje u sedmoboju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Svestan sam činjenice da su uslovi u kojima trenirate izuzetno teški i da država mora aktivno da pomogne u postizanju vrhunskih rezultata - podvukao je predsednik. - Vaš uspeh je prava stimulacija mladima da se bave atletikom i sportom uopšte. Već u školi treba aktivno raditi na selekciji potencijalnih vrhunskih sportista.

Predsednik Srbije posebno je istakao da je Kolašinac više uradio za Srbiju nego pojedinci koji ga napadaju. Odnos prema svojoj državi pokazao je kada je zastavu Srbije visoko uzdigao i nosio u počasnom krugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolašinac i Dudaš su zahvalili predsedniku Srbije na prijemu i informisali ga o takmičenju, daljim planovima i zatražili podršku na poboljšanju uslova treniranja i materijalne podrške Atletskom savezu.

Predsednik Nikolić je podržao predloge naših sportista, uz obećanje da će učiniti sve u svojoj moći da im se omogući da i dalje postižu vrhunske rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike