Ponovno ludnica u Domu sportova!

Hokejaši Medveščaka velikim su preokretom u posljednjih sedam minuta upisali pobjedu u nedjelju, u utakmici 17. kola EBEL lige. Pobijedili su na domaćem ledu Albu Volan sa 4:2 (0:1, 0:0, 4:1).

30.10.2011.
23:09
VOYO logo

Više od 50 minuta hokejaši Medveščaka su tražili put do suparničke mreže, ali kada su ga pronašli onda su propisno naplatili sve dotadašnje promašaje. U 53. minuti ogleda Alba Volan je vodila s 2:0, ali je tada krenuo preokret. U 54. minuti je Frank Banham smanjio na 2:1, pa je Adam Naglich u istoj minuti izjednačio. U 56. minuti je Banham postigao svoj drugi, a Medveščakov treći pogodak, da bi Vjačeslav Trukhno u 59. minuti zaključio sjajnu završnicu zagrebačke momčadi i time donio novo slavlje u ligi.

"Igrali smo dobro, ali nismo mogli zabiti. Kada smo to napravili dvorana je eksplodirala, a nismo htjeli završiti kao i zadnju nedjelju kad smo se borili, ali ostali bez pobjede", rekao je dvostruki strijelac Frank Banham nakon utakmice i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da sam se ponovno vratio u pucačku formu nakon velike krize. To je dio karijere, ali konačno je završeno", rekao je Medveščakov Kanađanin.

Strijelac vodećeg gola za Medvjede, Adam Naglich, sretan je što se zagrebačka momčad vratila na staze pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je najvažnije konačno pobijediti i oplemeniti našu dobru igru", rekao je Naglich.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201110230386006 arti-201110240386006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo