PAŽNJA PAŽNJA, U BEOGRADU VIĐENI SRETNI HRVATI: / 'Veseli me što smo zaboravili Srbiju'

Image

Izbornik hrvatskih vaterpolista Ivica Tucak bio je zadovoljan visokom (20:5) pobjedom nad Francuskom u drugom kolu Europskog prvenstva u Beogradu.

12.1.2016.
20:00
VOYO logo

“Možda konačan rezultat izgleda da je ovo bila lagana partija, no vjerujte, Francuska nije nimalo bezazlena momčad. Baš zato me veseli što smo zaboravili sve ono što se dogodilo protiv Srbije i što su momci odigrali kao da je turnir krenuo od početka. Vjerujem u ovo momčad i mislim da možemo jako daleko”, kazao je Tucak.

Image

Ili Mađari ili Grci u četvrtfinalu

Hrvatska će biti druga u skupini i u osmini finala bi trebala igrati protiv Nizozemske. Čini se kako je hrvatska selekcija već upisala i tu pobjedu (a još ih čeka u četvrtak Malta), jer se razmišlja o četvrtfinalu i utakmici protiv Mađarske ili Grčke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kako su između sebe odigrali neodlučeno, treba samo pričekati zadnje kolo da vidimo tko će biti prvi zbog gol razlike. Srbija i mi idemo na taj par i to je bez sumnje najjači mogući četvrtfinalni okršaj. No, kako sam rekao, mi želimo jako daleko i idemo korak po korak. Vjerujem u ovu momčad”, završio je Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo