Ovo ne zvuči dobro: 'Mozak mi blokira operiranu nogu!'

'Mozak nakon nekog vremena jednostavno blokira desnu, operiranu nogu, pa je u lijevim zavojima preveliko opterećenje na unutarnjoj, lijevoj skiji, odnosno nozi.

9.3.2012.
11:36
VOYO logo

Ivica Kostelić završio je oporavak od operacije koljena, no daleko od toga da su njegovi zdravstveni problemi riješeni.

Ipak, branitelj naslova ukupnog pobjednika Svjetskog kupa je optimističan uoči nastavka borbe i povratka na skijaške staze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na to da mi mozak nakon nekog vremena jednostavno blokira desnu, operiranu nogu, u lijevim je zavojima preveliko opterećenje na unutarnjoj, lijevoj skiji, odnosno nozi. Zbog toga dolazi do disbalansa i bolova u leđima. Oni su veći u veleslalomu jer su zavoji duži, dok mi u slalomu ta bol ne smeta toliko jer je zavoj kratak pa osjetim samo jedan bolan impuls i skijam dalje", izjavio je Kostelić za Jutarnji list i prokomentirao svoje konkurente:

"Dogodilo se ono što sam i predviđao, iako sam mislio da bi Feuz mogao biti i u većoj prednosti. Nije najbolje iskoristio Crans-Montanu. Ipak, zbog razlike koju su konkurenti stvorili, moj je najveći prioritet slalom jer u njemu imam realne šanse za pobjedu, a do borbe za Veliki globus mogu doći samo kroz slalom", kaže Ivica koji nije odustao od borbe za Veliki kristalni globus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Borit ćemo se do kraja, ali realnost je da mnogo ovisim o Feuzu i Hirscheru. Mogu ja voziti jako brzo, ali ako se netko od njih ne popikne, ne mogu doći do vrha. Zato je slalom prioritet", tvrdi Kostelić.

Više o temi: specijal-201102150360004-Ivica Kostelić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Beat Feuz (Švi) 1250 2. Marcel Hirscher (Aut) 1135 3. Ivica Kostelić (Hrv) 1043 4. Aksel Lund Svindal (Nor) 999 5. Didier Cuche (Švi) 953 .....

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo