OGROMAN DAN ZA HRVATSKI SPORT KOJI SE NE PROPUŠTA: / Evo gdje i kada gledati rukometaše i vaterpoliste u borbi za finale

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Utakmicu Hrvatske i Norveške pratite od 18 sati u izravnom prijenosu na RTL televiziji i RTLplayu te na portalu Net.hr

24.1.2020.
8:14
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Ovaj petak, 24. siječnja 2020., ući će u anale kao jedan od najvećih dana hrvatskog sporta. Naime, dvije reprezentacije igrat će u polufinalima na europskim prvenstvima. Zbog promjene termina, prvi će zaigrati vaterpolisti u 17 i 30 protiv Španjolske u Budimpešti, dok će rukometaši u 18 sati u Stockholmu uz prijenos na RTL-u odmjeriti snage s jednim od domaćina prvenstva Norveškom. Ako uđu u finale Kauboji će igrati u nedjelju u 16:30, a ako ne onda će se u subotu u 18.30 boriti za broncu.

Hrvatska rukometna reprezentacija zaključila je drugi krug europskog prvenstva neodlučenim ishodom protiv Španjolske u Beču 22-22 i na koncu je zbog slabije razlike pogodaka osvojila drugo mjesto. Norveška je, pak, u odlučujućem susretu za prvo mjesto u skupini II pobijedila Sloveniju sa 33-30 i do polufinala je stigla sa svih sedam pobjeda. Norvežani su prije utakmice imali dva boda više od Slovenije i sve osim poraza im je donosilo prvo mjesto u skupini i ogled protiv Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

22.01.2020., Wiener Stadthalle, Bec, Austrija - Europsko rukometno prvenstvo, skupina 1, 4. kolo, Hrvatska - Spanjolska. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Vaterpolisti sa Španjolcima

Pola sata ranije, u 17 i 30, u Budimpešti vaterpoliste čeka sraz sa Španjolskom. Tu utakmicu prenosi HRT 2 tako da će jednim dijelom doći do preklapanja. Barakude će posljednju utakmicu igrati u nedjelju – ako budu u finalu u 19:00 dok je utakmica za treće mjesto na rasporedu u 17:30.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobijedila je, inače, u četvrtfinalu Europskog prvenstva u Budimpešti selekciju Grčke s 14-11 (6-3, 4-3, 3-3,1-2), dok su Španjolci izbacili europske i olimpijske prvake Srbe, koji su na zadnja četiri europska prvenstva bili zlatni, a sada su ostali bez medalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu Hrvatske i Norveške pratite od 18 sati u izravnom prijenosu na RTL televiziji i RTLplayu te na portalu Net.hr. Ne propustite ni emisiju Vrijeme je za rukomet uoči i nakon utakmice na RTL televiziji i na RTLplayu. Dok vaterpolsku poslasticu možete gledati na HRT-ovu Drugom programu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo