Na probi u Medveščaku igrač iz NHL lige

25.7.2011.
13:58
VOYO logo

"Mogu uistinu potvrditi da smo nakon dugih razgovora i pregovora uspjeli dogovoriti probni rok sa Delmoreom. Kroz pripremni period željeli smo imati veći broj igrača na raspolaganju, kako bi se što bolje pripremili za početak sezone, a i pojačali konkurenciju i natjecateljski duh u momčadi. Širina samog rostera potrebna nam je i u slučaju potencijalnih ozljeda, kako ne bi smo morali početkom sezone tražiti zamjene", rekao je član uprave Medveščaka Markoantonio Belinić.

Delmore će u Zagrebu biti šest tjedana, nakon čega se stručni stožer odlučiti hoće li ga angažirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Andy Delmore vrhunski je ofenzivni obrambeni igrač, odlično vodi igru tijekom igre sa igračem više, puca sa desnom palicom, što često može biti presudno kod obrambenih igrača, a ima i jedan od najjačih udaraca sa plave linije u hokeju. Andy će u Zagrebu ostati do 6 tjedana, tijekom kojih ćemo evaluirati njegove vještine i spremnost, te sukladno rezultatima i mišljenjima trenera i stručnog stožera odlučiti o potencijalnom ugovoru za sezonu 2011./2012.", rekao je Belinić.

Delmore ce se zagrebačkim Medvjedima pridružiti krajem srpnja, dok će premijeru pred zagrebačkom publikom imati na 2. memorijalnom turniru Ferdo Spajić od 2. do 4. rujna 2011.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medvjedi će okupiti kroz nekoliko dana i početi s pripremama za novu sezona, koja počinje 11. rujna

"Okupljanjem momčadi u Zagrebu već kroz nekoliko dana trener će sa svojim sportskim timom „ispitati“ fizičku spremnost igrača nakon kraćeg odmora, uvidjeti jesu li igrači kvalitetno odrađivali „domaću zadaću“ i odlučiti kakav će bit konačan sastav momčadi i tko će 11. rujna u medveščakovom dresu izaći pred publiku u Domu Sportova", kaže Belinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107120521006 arti-201107060638006 arti-201107040609006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo