Play ponuda

MLADOST PRODUŽILA UGOVOR SA ZORANOM BAJIĆEM: / Stručnjak koji ih je vodio do naslova u Regionalnoj ligi ostaje još dvije godine

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

U nastavak prekinute sezone Mladost kreće 26. i 27. lipnja utakmicama protiv splitskog POŠK-a u okviru Prvenstva Hrvatske

18.6.2020.
15:32
Marko Prpic/PIXSELL
Play ponuda

Zoran Bajić će još dvije godine voditi vaterpoliste zagrebačke Mladosti s kojima je u protekle tri godine osvojio Kup Hrvatske te po prvi put u klupskoj povijesti postao prvakom Regionalne vaterpolske lige, priopćili su u četvrtak iz HAVK Mladost.

Image
PREMINUO TIBOR BENEDEK, JEDAN OD NAJVEĆIH MAĐARSKIH VATERPOLISTA U POVIJESTI: /

U 48. godini izgubio je borbu s teškom bolešću

Image
PREMINUO TIBOR BENEDEK, JEDAN OD NAJVEĆIH MAĐARSKIH VATERPOLISTA U POVIJESTI: /

U 48. godini izgubio je borbu s teškom bolešću

"Nije mi se bilo teško dogovoriti, nisam mogao odbiti svoj matični klub koji mi je i pružio prvu ozbiljnu priliku u vaterpolskoj karijeri", izjavio je trener koji je na klupi Mladosti u listopadu 2017. zamijenio Ratka Štritofa.

Vjera u budućnost

Rezultati koje je Mladosti postigla pod njegovim vodstvom, privukli su pažnju i drugih klubova, ali unatoč drugim ponudama Bajić je odlučio nastaviti započeti posao sa 'žapcima'.

"Vjerujem u projekt Mladosti u budućnosti. Dogovoreni su i potvrđeni naši stožerni igrači, naši kapitalci i reprezentativci. Projekt, ekipa i sve ostalo što nosi naša zajednička budućnost mi daje nadu da će to biti vrlo dobro", zaključio je Bajić.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ostanak ključnih igrača

Ostanak trofejnog trenera uvelike je uvjetovan zadržavanjem većeg dijela momčadi. Već ranije su ostanak potvrdili hrvatski reprezentativci Ivan Marcelić i Luka Bukić, a još najmanje jednu sezonu s njima u istoj momčadi ostaje i reprezentativni im kolega Lovre Miloš.

"Drago mi je što ostajem u svom matičnom klubu i rodnom gradu. Željno iščekujem kraj ove sezone te početak iduće, vjerujem da nas čeka još puno zajedničkih uspjeha", poručio je Miloš, jedan od ključnih igrača Mladosti u posljednje dvije godine.

Nastavak sezone u lipnju

Uz Miloša, Mladost je dogovorila nastavak suradnje i s Josipom Vrlićem, JerkomJurlinom, FrankomLazićem i MatiasomBiljakom.

Vaterpolisti Mladosti će u nastavak prekinute sezone krenuti 26. i 27. lipnja utakmicama protiv splitskog POŠK-a u okviru Prvenstva Hrvatske. Obje utakmice bit će odigrane na bazenu Mladosti.

Play ponuda
Play ponuda