Kolašinac posetio FK Partizan

Zlatni atletičar je dobio na poklon crno - beli dres

6.3.2013.
12:29
VOYO logo

Atletičar Partizana Asmir Kolašinac posetio je u utorak fudbalski klub gde su mu čelnici čestitali na osvajanju zlatne medalje na dvoranskom prvenstvu Evrope u bacanju kugle. Kolašinac bi u nedelju trebalo da gosuje i na košarkaškom meču crno - belih protiv Igokee, na poziv Duška Vujoševića.

Zlatnog Kolašinca ugostili su sportski direktor FK Partizan Ljubiša Tumbaković, trener Vladimir Vermezović i generalni sekretar Darko Grubor. Oni su u opuštenoj atmosferi razgovarali o posednjem takmičenju Kolašinca, kao i o Olimpijskim igrama u londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletičar je prilikom druženja dobio i poklone od Tumbakovića, među kojima je i crno - beli dres sa brojem 1, objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba.

Kolašinac je tokom razgovora rekao i da je skoro saznao podatak da mu je, između svih ostalih izmerenih parametara, utvrđena gustina kostiju od preko 4 jedinice, što je fenomen, ako se zna da je dosad najveća izmerena kod nekog takmičara bila 2.7 jedinica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je, da je sve to postigao zahvaljujući prirodnoj hrani i mleku sa Peštera, kojim se hrani od malena. Kada se rodio imao je 5.4 kg, da bi samo 3 meseca kasnije stigao do 12 kg. U ovom trenutku ima 135 kilograma, a po njegovom izgledu se to nikad ne bi reklo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo