Nevrijeme u Puli stvorilo kaos pred spektakl u Areni!

Nagla promjena vremena i obilne kiše maksimalno su organizatorima otežali pripreme za hokejski spektakl Arena Ice Fever – Pula MMXII.

13.9.2012.
13:34
VOYO logo

Zbog vremenskih neprilika koje su u noći sa srijede na četvrtak zadesile Pulu, došlo je do tehničkih problema i pada električnog napona te poteškoća s radom strojeva za održavanje leda. Ujedno su zbog vremenskih neprilika, jake kiše i južnog vjetra, nastale poteškoće u održavanju leda u pulskoj Areni.

"Tijekom noći, zbog pada napona električne energije, gašenja strojeva za održavanje leda te južnog vjetra s kišom, došlo je do manjih oštećenja ledene površine u Areni. Cijeli tim od jutros ulaže iznimne napore kako bi osposobio led za hokejski spektakl Arena Ice Fever – Pula MMXII, koji počinje u petak 14. rujna i nema sumnje da ćemo u tome i uspjeti", izvijestio je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog svih neprilika i problema s ledom te činjenice da im je u Puli ugrožena mogućnost treninga, odlučeno je da naša momčad ostane u Zagrebu i odradi trening te u Pulu dođe u kasnim poslijepodnevnim satima. Konačna potvrda o održavanju besplatnog klizanja za građanstvo još nije otkazana, te će se prema svim najavama ipak održati jer želja organizatora i čelnih ljudi Pule bila je da se da prednost građanima te da oni ipak dožive nezaboravno iskustvo klizanja u u pulskoj Areni. Doista ulažemo sve napore u pomalo sizifovskoj borbi s vremenom kako bismo isporučili ono što smo i najavili. Ipak, bude li nekih komplikacija, postoji i mogućnost otkazivanja samog klizanja", dodao je Vučinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo