HRVATSKU NA PUTU DO MEDALJE ČEKA - PAKAO! / Prvo na Italiju, a onda Barakude idu na Srbiju

Image
Foto: AFP

Hrvatska je jučerašnjom uvjerljivom pobjedom protiv Japana 16-6 završila natjecanje po skupinama na SP-u u Budimpešti.

22.7.2017.
10:44
AFP
VOYO logo

Hrvatska je izravno izborila četvrtfinale u kojem u utorak od 22 sata čeka boljeg iz susreta osmine finala između jake Italije i slabašnog Kazahstana. Osim tog četvrtfinalnog dvoboja, u utorak će se igrati i ostale utakmice, a osim Barakuda, među osam najboljih plasirale su se reprezentacije Srbije, Crne Gore i Mađarske.

SAD POČINJE ONO – PRAVO: Hrvatska u četvrtfinalu protiv giganta! ‘Podjednake su jačine jedni i drugi’

Zanimljivi parovi osmine finala

Ostali parovi četvrtfinala formirat će se također nakon što se odigraju ostale utakmice osmine finala. A parovi su sljedeći:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazil - Australija (13.30 sati), Kazahstan - Italija (15 sati), Grčka - Japan (20.30 sati) i Španjolska - Rusija (22 sata).

Parovi četvrtfinala će, pak, izgledat ovako: Crna Gora - Grčka/Japan (14.50 sati), Mađarska - Rusija/Španjolska (16.10 sati) i Srbija - Brazil/Australija (20.30 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mađarska je pobjedom nad Francuskom 13-7 osvojila prvo mjesto u skupini B i tako izborila izravan plasman u četvrtfinale zahvaljujući tome što je Italija svladala Australiju s nedostatnih 13-5.

Talijani nisu uspjeli pobijediti s 11 golova razlike

Talijanima je za osvajanje prvog mjesta u skupini trebala pobjeda od 11 golova razlike protiv Australije, koju su Mađari pobijedili 13-3. No nisu uspjeli u tome. Tako će Talijani u osminu finala na Kazahstan, a pobjednika u četvrtfinalu čeka Hrvatska, koja je dobila sve tri utakmice u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maro Joković kazao je kako s Talijanima Hrvatska ima neagtivan omjer prošle godine.

"Dosta su prgava, bezobrazna momčad, s njima nikad ne znaš što možeš očekivati", komentirao je Maro Joković očekivanog suparnika u četvrtfinalu. Italiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Hrvatska prođe Italiju, u polufinalu je čeka bolji iz dvoboja Srbija - Brazil/Australija. Borba za finale bila bi dakle protiv najvećeg rivala i repriza finala Olimpijskih igara prošlog ljeta u Riju, kada su slavili Srbi.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo