Stigla dobra vijest o igraču koji je šokirao svijet sporta

Hokejaš NHL momčadi Dallas Starsa Rich Peverley izašao je iz bolnice i normalno se družio sa svojim kolegama svega tri dana nakon što je kolabirao za vrijeme utakmice.

14.3.2014.
11:21
VOYO logo

Momčad je putem svoje internetske stranice objavila vijest da je Peverley napustio bolnicu u Dallasu u srijedu navečer, te da je već u četvrtak ujutro bio sa suigračima na treningu, no isti, naravno, nije odradio.

Napadač Starsa je otpisan do kraja sezone, a u narednih će se nekoliko dana zaputiti u Cleveland, gdje će biti podvrgnut manjem operativnom zahvatu kako bi mu se popravila iregularnost u otkucajima srca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, 31-godišnji kanadski hokejaš Dallas Starsa kolabirao je na klupi tijekom prve trećine NHL dvoboja protiv Columbus Blue Jacketsa ovog ponedjeljka, zbog čega je utakmica bila prekinuta. Do kraja prve trećine ostalo je 13 minuta i 37 sekundi, a u tom su trenutku igrači Dallasa s klupe preskočili ogradu i ušli u teren kako bi ishodili prekid akcije, te su panično urlali i molili za prekid i pomoć. Njihov se suigrač srušio na klupi. Utakmica je pri vodstvu Columbusa 1-0 bila prekinuta, a Dallasov nesretni igrač ubrzo je bio prebačen u bolnicu.

//www.youtube.com/embed/9jivQgF6J1g

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peverley je pred početak sezone imao postupak za regulaciju rada srca, zbog čega je propustio sam početak sezone. Prošlog tjedna s njegovim zdravljem nije bilo sve u redu. Osjećao se čudno nakon utakmice 3. ožujka, zbog čega je propustio iduću utakmicu, baš protiv Columbusa 4. ožujka, ali se vratio u sastav dva dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo