KAKVA ZVIJER / Conor McGregor ruši sparing partnere kao od šale: Trenira i izgleda zastrašujuće

Image

Conor McGregor želi se u UFC vratiti jači, tehnički potkovaniji i moćniji nego ikad. Objavio je na Twitteru kratke isječke svojih priprema za povratak, a na snimkama sparinga se može vidjeti kako dobro radi i izgleda 'The Notorius'

6.12.2023.
11:51
VOYO logo

Irska MMA superzvijezda, jedan od najpopularnijih boraca u slobodnoj borbi ikad, slavni Conor McGregor, čini se da je na pravom putu koji jamči uspješno vraćanje u UFC organizaciju. Posljednji put Conor je nastupio u srpnju 2021.

Image
UOČI SPEKTAKLA /

Slavni Igor Pokrajac: 'Voyo će promijeniti navike mnogih Hrvata, dogodit će im se Conor McGregor efekt'

Image
UOČI SPEKTAKLA /

Slavni Igor Pokrajac: 'Voyo će promijeniti navike mnogih Hrvata, dogodit će im se Conor McGregor efekt'

McGregor je proveo neko vrijeme trenirajući u Dubaiju, kako to prenosi britanski tabloid The Sun i dao je obožavateljima rijedak uvid u svoje intenzivne treninge. Bivši UFC prvak u dvije kategorije objavio je niz videa sparinga s različitim partnerima. U jednom isječku, McGregor izvodi prekrasnu kombinaciju prva - druga koja ruši njegovog sparing partnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom boksačkom sparingu se vidi kako Conor teži konstantnoj dominaciji i kretanju prema naprijed, a ima odličan tajming pa plasiranje varke kojom zatvara ono što slijedi - udarac kojim ruši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protivnik na treningu, sparing partner koji je pokazao srčanost i upornost, uspio je ustati, a za to mu treba zapljeskati i nastavio sparing, ali McGregorova brzina, snaga i preciznost bili su na vidjelu u svakom njegovom bacanju udaraca i serija... U ostalim videima, kratkim snimkama, možemo vidjeti da Conor radi i kickbox, odnosno da vježba eksplozivnost prilikom jurišanja u tijelo suparnika, za njegovo bacanje... Znači, sveobuhvatno trenira, sve segmente...

Image
Foto: Screenshot - Twiter

Conor impresivno lijevim krošeom poslao je hrabrog i srčanog sparing partnera na tlo kao od šale. 'The Notorius' izgleda odlično.

McGregor (35) je imao podosta frustrirajuće razdoblje otkako je slomio nogu protiv Dustina Poiriera (34). Ali, nakon povratka u UFC-ov cjelogodišnji program nasumičnog testiranja na droge, moći će se ponovno boriti, navodi autor The Sun-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmice hrvatskih rukometašica u drugom krugu možete uživo gledati na programu RTL Kockica te na platformi Voyo uz stručnog komentatora Filipa Brkića

McGregor se planira vratiti protiv Michaela Chandlera sljedeće godine nakon što su njih dvojica trenirali u reality seriji The Ultimate Fighter. Chandler, 37, imao je vlastite frustracije čekajući da se borba materijalizira, ali Amerikanac je spreman pričekati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je u emisiji The MMA Hour:

“Borio sam se i dao sve od sebe. Imao sam neke vrlo, vrlo teške borbe otkako sam došao u UFC, pogotovo [otkad] sam se u biti borio sa svima unutar prvih pet. Borbe godine, nokauti godine, sve te različite stvari. Svaki put kad se nađem frustriran, vjerujem da se uvijek mogu vratiti svojoj zvijezdi sjevernjači da će, hej, sve ispasti kako hoće, baš kao što sam ja došao u UFC. Ta vrata su ostala zatvorena sve dok nije došlo vrijeme da se otvore. Otvaraju se vrata za ovu borbu s Conorom, kad god se konačno trebala dogoditi, bit će, a ja sam samo miran usred čekanja", kazao je Chandler.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo