BOJANE, V / IDIŠ LI OVO?! I dok se naši košarkaši žale na uvjete, Dream team u Rio dolazi na dosad neviđen način

Image
Image

Američka muška i ženska košarkaška reprezentacija za vrijeme trajanja Olimpijskih igara u Brazilu biti će smještena na luksuznom cruiseru.

28.7.2016.
17:19
VOYO logo

Do početka Olimpijskih igara ostalo je još malo, a u Olimpijskom selu ne vladaju baš najbolji uvjeti. Većina sportaša ogorčena je lošim uvjetima koji su ih dočekali u Riju, ali moraju se na njih naviknuti. Međutim, to ne vrijedi za američke košarkaše i košarkašice. Name, Kevin Durant, Kyrie Irving, Klay Thompson i društvo za vrijeme trajanja najvećeg sportskog natjecanja godine bit će smješteni na luksuznom cruiseru, odnosno, plutajućem hotelu na kojem će svatko imati svoj apartman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BOGDANOVIĆ POPLJUVAO HKS I HOO: Požalio se na loše uvjete u avionu, navijači ga podsjetili na Draženove riječi

Brod nudi brojne aktivnosti

Umjesto u menzi olimpijskog sela, Amerikanci će se hraniti u restoranu na brodu gdje je hrana izvrsna. Njihove supruge i djevojke moći će uživati u brojnim aktivnostima na brodu, poput salona za uljepšavanje, teretana, bazena... Vrijedi spomenuti kako svaki od tih apartmana tjedno stoji 12.000 eura.

HKS ODGOVORIO BOGDANOVIĆU: ‘Ovo su razlozi zbog kojih su košarkaši putovali u lošim uvjetima’

Amerikanci inače jako puno ulažu u svoje sportaše, za razliku od HOO-a i HKS-a koji su zajedničkim snagama hrvatskim košarkašima priredili loše uvjete za vrijeme dugog leta iz Zagreba prema Cordobi, odakle su Bojan Bogdanović, Darijo Šarić i ostali provesti nekoliko dana prije odlaska u Rio na otvaranje Olimpijskih igara. Nažalost, naši sportaši mogu samo sanjati ovakve uvjete kakve imaju Amerikanci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo