BABO SE JAVIO IZ AMERIKE I OBJASNIO KAKAV NAS SUPER BOWL ČEKA: / 'Iako sam zaljubljen u košarku, ovo svi željno iščekuju'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Super Bowl se ove nedjelje igra u 18:30 po američkom vremenu, što znači da kod nas počinje u noći s nedjelje na ponedjeljak u 0:30

4.2.2021.
23:39
Profimedia
VOYO logo

Najveći sportski spektakl u Americi Super Bowl ove će godine biti u puno drugačijem izdanju nego što smo ga navikli gledati. Tampa Bay Buccaneersi i Kansas City Chiefsi u atmosferi sa "samo" 20 tisuća gledatelja borit će se za status najbolje NFL momčadi.

Super Bowl je uvijek bio puno više od sportskog događaja. Spektakl je to u pravom smislu riječi, o kojem dovoljno govori činjenica da su upravo kroz povijest te utakmice bile čak 29 od 30 najgledanijih događaja na američkim televizijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz SAD-a se za RTL javio najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović koji je u svojevrsnoj ulozi reportera za RTL Direkt objasnio kakva je situacija uoči velikog NFL finala.

"Iako sam oduvijek zaljubljen u košarku, moram priznati da je Super Bowl poseban događaj i poseban spektakl za sve Amerikance, koji se željno iščekuje i ovog vikenda. Iako će korona malo pokvariti taj događaj, tribine neće biti pune kao što su bile prije, fanovi željno iščekuju taj spektakl i događaj koji se sprema mjesecima", rekao je Bogdanović koji se iz Amerike javio za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Weekend na poluvremenu

Kad se spominje Super Bowl, oduvijek se spominju dvije stvari - nastupi na poluvremenima te cijena reklama tijekom utakmica. Tako će ove godine reklamni spot od 30 sekundi koštati 5,5 milijuna dolara, dok će u epidemiološki strogim uvjetima pozornicu na stadionu u Tampi zauzeti The Weekend.

"Htjeli smo napraviti nešto što nikada prije nije viđeno. Baš zato, napravili smo pozornicu unutar stadiona. Neću vam više ništa otkriti, gledajte u nedjelju", poručio je popularni američki izvođač pred kojim je zahtjevan zadatak da se u ovakvim uvjetima približi ili čak nadmaši show koji su prošle godine priredile Shakira i Jennifer Lopez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Super Bowl se ove nedjelje igra u 18:30 po američkom vremenu, što znači da kod nas počinje u noći s nedjelje na ponedjeljak u 0:30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo