OSAM GODINA OD SMRTI BOKSAČKOG VELIKANA: / 'Došli smo se još jednom pokloniti najvećem od nas'

Image

Povodom osme obljetnice smrti najvećeg sportaša 20.

29.7.2016.
17:51
VOYO logo

Damir Škaro, Tadija Kačar, Dragan Vujnović, Mirko Puzović, Zvonko Vujin, Pero Tadić, Milivoj Labudović, Otto Gerlić i Vlado Premuž, te trener AldoBuršić, samo su neki od brojnih bivših boksaša i boksačkih djelatnika koji su se došli prisjetiti najvećeg među njima koji im je, kako su sami rekli, bio uzor i putokaz na njihovom sportskom putu.

Image
Image

U ime zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, ali i glumaca kazališta Ulysses počast je došao izraziti i Duško Ljuština, a u ime Grada Pule pročelnik Giordano Škuflić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prigodnim govorom, cvijećem i svijećama, još su se jednom proslavljeni boksači prisjetili Mate Parlova koji su redom priznavali da im je legendarni pulski boksač bio uzor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Došli smo se još jednom pokloniti najvećem od nas i jednoj od najznačajnijih ličnosti bivše države. Njegovo ime govori o uspjehu i predanosti, upornosti kojom je postao najbolji na svijetu", kazao je između ostalog TadijaKačar, srebrni s Olimpijskih igara u Montrealu 1976. te svjetskog prvenstva u Beogradu 1978. godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo