OPASNA TVRDNJA IZ NAVIJAČKIH KRUGOVA: / 'Bit će nereda, neki žele prekinuti utakmicu sa Češkom'

Image

Jedan od pripadnika navijačke udruge Uvijek vjerni rekao je u HRT-ovoj emisiji Otvoreno da bi moglo doći do nereda za vrijeme utakmice sa Češkom.

15.6.2016.
9:14
VOYO logo

Hrvatska u petak igra drugu utakmicu Europskog prvenstva sa Češkom, a kako se čini moglo bi doći do navijačkih nereda. Tako barem tvrdi KrunoGrlević iz Kluba navijača Uvijek vjerni. Gostujući u emisiji Otvoreno HRT-a rekao je kako ima informacije o tome.

"Dobili smo informacije iz navijačkih krugova da će u petak doći do nekih nereda, da će doći određene skupine ljudi koje bi mogle prekinuti utakmicu sa Česima. Bit će zasigurno provokacija, a hoće li se to i dogoditi to zaista ne znam", izjavio je Grlević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Antagonizam određenih navijačkih skupina prema HNS-u manifestira se neredima, a hrvatska nogometna reprezentacija to nije zaslužila", smatra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je da ne zna odakle dolazi grupa koja planira raditi nerede i smatra da bi takve stvari trebala rješavati država.

"Mi smo jedna tužna nacija koju u ovom trenutku diže isključivo nacionalni ponos što se tiče nogometne reprezentacije i nemojmo bacati taj nacionalni ponos i tu reprezentaciju u glib. Svi ti mladi dečki koji izgaraju na terenu su istinsko blago Hrvatske", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba napomenuti kako tijekom utkamice s Turskom nije došlo ni do kakvih sukoba te da su slike navijača ove dvije reprezentacije dok zajedno navijaju obišle svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo