OMILJENA REPREZENTACIJA OTPUTOVALA ZA RIO: / 'Jedva čekamo Igre da vidimo koliko je Hrvatska jaka'

Image
Foto: Twitter/HRS

Hrvatska muška rukometna reprezentacija odradila je posljednji trening u Zagrebu i otputovala u Rio na Olimpijske igre.

29.7.2016.
16:13
Twitter/HRS
VOYO logo

Izabranici Željka Babića u Rio de Janeiru prije početka rukometnog turnira odradit će još šest treninga i odigrati zatvorenu utakmicu protiv reprezentacije Njemačke, priopćeno je iz Saveza.

Izbornik Željko Babić uoči polaska u Brazil u zagrebačkoj zračnoj luci još se jednom osvrnuo na pripreme iza njih, te je najavioOlimpijske igre i prokomentirao protivnike u grupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spremni za Katar

"Zadovoljan sam onime što smo napravili. Imali smo zdravstvenih problema s nekim igračima. Mislim da smo sada spremni. Svi jedva čekamo Igre i da vidimo koliko je Hrvatska jaka", kazao je izbornik te je pojasnio što slijedi do prve utkamice s Katarom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Do poečtka Igara usavršit ćemo se taktički. Moramo ubrzati kretnje i protiok lopte. Imamo dosta vremena i sve ide po planu. Prvi nam je suparnik Katar. Imaju izvrnsog trenera i vratare. Odličan su tim. Normalno da će biti teška utakmica za obje reprezentacije. Za mene je bolje da igramo teške utkamice u grupi a da križanja pod navodnicima budu malo lakša", završio je Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva utakmica Hrvatske u skupini A u Future Areni na rasporedu je 7. kolovoza u 14:30 sati po našem vremenu, a protivnik je Katar.. Raspored cijelog rukometnog turnira na Olimpijsim igrama možete pronaći na OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo